Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Bağcılar Belediye Meclisi, yeni belediye başkanını seçmek için toplandı.

AK Parti Grubu'nun adayı olarak gösterilen Abdullah Özdemir, 37 oyla Bağcılar Belediye Başkanı seçildi. İYİ Parti'nin adayı Hafize Ayşe Çelebi ise 5 oy aldı.

Bağcılar Belediye Meclisi'nde yapılan seçimin ardından belediye başkanlık makamında devir teslim töreni yapıldı. Önceki başkan Lokman Çağırıcı, görevi Abdullah Özdemir'e devretti.

AK Parti'nin, yeni "Bağcılar Belediye Başkanı" belli oldu

Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, bunun bir bayrak değişimi olduğunu belirterek, "Elinizde bir bayrak varsa sizden önce birileri o bayrağı taşıdığı için vardır. Siz de sizden önce o bayrağı taşıyan arkadaşlarınıza sevgiyi, saygıyı, ahde vefayı göstermelisiniz. Her görev üzerinize bir emanettir. Aziz milletimizin emanetidir. Dolayısıyla görevlerinizi en iyi şekilde yapın, devraldığınız bayrağı daha üst seviyeye çıkarmak için gayret edin." ifadelerini kullandı.

Hizmetlerinden dolayı Çağırıcı'ya teşekkür eden Kabaktepe, Çağırıcı'nın başkanlığı döneminde ilçede büyük hizmetler yaptığını, sayısız eserlere imza attığını, 7'den 70'e herkesle kurduğu iletişim ile Bağcılar halkının sevgisini kazandığını, bunun AK Parti'nin eser ve hizmet belediyeciliğini yansıtan güzel örneklerden biri olduğunu kaydetti.

Kabaktepe, Abdullah Özdemir'in önemli işlere imza atacağına inandığını ifade ederek, "Abdullah kardeşimiz, İBB Meclisi'nde Ulaşım ve Trafik Komisyonu başkanı olarak çok güzel işlere imza attı. Faydalı hizmetlerde bulundu. Hem genç hem tecrübeli hem de çalışkan bir kardeşimiz olan Abdullah Özdemir'in, Bağcılar Belediye Başkanı olarak da çok başarılı işlere imza atacağına inanıyorum." diye konuştu.

Editör: Kerim Öztürk