Aydınlar Ocağı salgından sonra yüz yüze ilk toplantısını yaptı. Önce Dülgerzade camisinde gelenekleşsen mevlid ve Kur’a-nı Kerim okundu. Ocağın müteveffa üyeleri isimleri okunarak anıldı. Türk İlim dünyasına yaptıkları hizmetlere bütün üyeler dualarla şehadet etti. Ardından Zeytinburnu belediyesinde iftar yemeğine geçildi.

İki yıllık hasret üyeler arasında sıcak bir muhabbete dönüştü. 23 Nisan Milli Egemenlik gününde yapılan bu etkinliğe; Türkiye’nin ekonomik darboğazı, yabancı göçünün doğurduğu sosyal tehditler ve aile yapısında cinsiyetçi ideolojilerden dolayı oluşan telafi edilemez çözülme damga vurdu.

Kadir gecesinin yer aldığı bu mübarek günlerde toplanan aydınlar millet olarak karşılaştığımız bu kötü kaderden kurtulmak için hep birlikte düşünce paylaşımında bulunduk. Herkese selamlar ve aydınlık günler diliyorum. Ramazan sabır ayıdır, kadir gecesi kader gecesidir.

Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti

Editör: Kerim Öztürk