Seyfi SÖNMEZ ve yeni yönetimine, Ülkü Ocakları tarafından “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirildi.  Seyfi SÖNMEZ ve yeni yönetimine, Ülkü Ocakları tarafından “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirildi. 
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Ümraniye'de küçültülen devlete  devlet kesesinden develer kurban edilircesine görkemli, şahşalı büyük belediye sarayı açılışı yaptı. Hava şartlarının son derece müsait olmasına ve civar ilçelerden, il dışından yığma yapılmasına rağmen küçücük bir alanı doldurmakta zorlandı. Başbakan yine muhalefete yüklendi, yine kardeşlik edebiyatı ile arab'a, çerkez'e, laz'a, arnavut'a vurgu yaparak etnik kimlik vurgulu kardeşiz dilini kullandı. Başbakan'ın ağzından hepimiz hep birlikte Türk milletiyiz ifadelerini duymak isteyenler boşa beklediler. Durduk yerde alt kimliklere vurgu yetmişaltı milyonun kardeşliği dolaylı biçimde kimlik bolluğunun ifadesini yadırgayan katılımcıların yüzleri asık şekilde tören alanından ayrıldılar. Merakla açılışa gelen arnavut, boşnak kökenli Türk olmayı onur kabul ettiklerini söyleyen vatandaşlar üzüntülerini beyan ettiler. 
Belediye sarayı'nın yapıldığı alanın arsa büyüklüğünün çok kapsamlı kaymakamlık ve emniyet hizmetlerini yapacak bina yapılmasına müsait olduğu halde proje çok kötü, yetersiz ve eksik kalmıştır. Binanın istanbul'daki kangren olan otopark sorunu hiç dikkate alınmadan alel acele yapılarak alan hoyratça kullanılmıştır. Törene katılan vatandaşlar bu projenin özel sektör tarafından yapılması halinde arsanın çok daha iyi değerlendirileceğini ifade ederek "yazık ülkenin kaynak ve imkanlarına" diyerek sitemlerini belirttiler. 
Editör: TE Bilisim