Çukur siyaset işlevini sürdürüyor. Bir taraf Cumhuriyete kinini sürdürüyor cemaat ve tarikat isimli ekonomik sektör olan ipleri dışarıda birilerinin elinde bulunan yapılarla.  Bir diğeri Cumhuriyete ipotek koyarak Cumhuriyet istirmacılığına devam ediyor.

Biri yeşil renkle sahne alıyor diğeri kızıllığı ile sahnede. Cumhuriyetimiz Mahsun, Bayrağımız Mahsun onlara canlarını verecek sessiz çoğunlukda harbiden mahsundur. Hüzne son verecek Kuvayi Milliye ruhu yeniden dirilecek, ayağa kalkacak ve ben burdayım diyecek.

MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!

Engeller fazladır,düşman olan şeytan seferdedir, içerideki işbirlikçiler harıl harıl çaba içindedirler. Niyesi ortada  Dünyanın zebanisi emperyal küfür nasıl mücadele edeceğinin kurallarını koymuş ve yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ucu dışarda olan teşekküller yani Atam tararafından kapatılarak ve mal varlıklarına el konan mason locaları ;onlarki canına kastetmişlerdir. 2.yıkım seksen ihtilalıyla   kurulan emperyal küfür talimatlı yöneten erk bölücü  hainlerin kandan beslenenlerin sahne alışına müsade ederek başlamıştır. Ki onlardan sonrada gelen  kesim seksenli yıllarda ki doğanın  mirascısı günümüzdeki yöneten erkde eksikleri tamamlıyor.

Cumhuriyetin kuruluşunu Ülkenin Misak-ı Milli sınırlarının  Devlet oluşunu hazmedemeyen güçler dün seyit Rıza,Şeyh sait isimleriyle yıkıcı faaliyet için adeta namluya  sürülen bir mermi gibi ihanete baş koymuşlar. O gün ihanete Türk Milletinin Bilge Başbuğu Gazi Paşam müsaade etmemiştir. Ancak mirasçıları apo ve fetö eliyle yeniden sahne alarak tekrar görev almışlar.

Özetle dünün seyit rızası asala artığı örgüt lideri dünün Ş.Saiti ise günümüzdeki din bezirganı örtülü din düşmanı fetö Ancak orta yerde bir Başbuğu  olmayan Ülkemiz ihanetçilerin elinde hem Cumhıriyetimizi hemde, Al Bayrağımızı mahsunlaştırmayı becermişler . Devlet dairelerinden T.C yi kaldırarak okullardan Andımızı yasaklayarak Yüksek Din kurulu fetvalarından Milli Bayramların Şanlı izini silme gayretiyle her fırsatta kinlerini kusmaktadırlar. Umutsuz değilim bunları gören içi yanan bizlerin yani Türk Milliyetçilerinin gaflet uykusundan uyanacağına  İmanım kadar inanıyorum.

Bu inancımda en büyük gerekçem ödenen ağır bedelimiz şühedanın kanlarıdır. Rabbim asla o kanların karşılığını yok saymayacaktır. İnşaALLAH Bayramlar hürmetine ve Duaların en çok kabul edildiği bu mübarek günler hürmetine Cumhuriyetimizin ve Albayrağımızın mahsunluğu son bulacak kafirlerin,müşriklerin işbirlikçi münafık ve bölücülerin sevinçleri kursaklarında kalacaktır.

Bu vesileyle Milletimin Kurban  Bayramını kutlar  kurtuluşumuza vesile olmasını Yüce Yardandan niyaz ederim. En derin saygılarımla.

Ümit Yılmazel

Editör: Kerim Öztürk