Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimi için geri sayım başladı. Gümüşhane’de İl Genel Meclisi Üyeliği için tek kadın aday olan İYİ Parti Gümüşhane İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Sonel Yaşar, şehirde bir ilk olma yolunda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yaşar’ın seçilmesi durumunda ilk defa bir kadın aday İl Genel meclisine seçilmiş olacak.

Gümüşhane ve şehrin kadınları adına şehrin siyasetinde ilgiyle karşılanan Sonel Yaşar, büyük bir gayretle seçimlere asılıyor. Adaylığı kamuoyundan yoğun ilgi görüyor.

“BİR İLKİ BAŞARMAK İSTİYORUM”

Gümüşhane’de siyaseten ilk defa bir kadın olarak İl Genel Meclisine aday olmanın gururunu yaşadığını kaydeden Sonel Yaşar, “Bu ilki başarmanın, tek ve ilk kadın aday oluşumun bana ve şehrimize çok artısı olacağını düşünüyorum. Bunun yanında 23 yıldır Gümüşhane’de ticaret ile uğraşmanın getirdiği tanınırlığım da oldukça fazla. Müşterilerimizle birebir muhatap olmanın da getirdiği, insanlarla iyi diyaloğumun olması beni rakiplerimin arasından sıyrılmak için artı puanla öne çıkaran avantajlardan oldu. Sahada gittiğim her kurumda veya sokakta tanımadığım insan yok diyebilirim ve bana karşı tepkiler çok olumlu. Beklentim de bu açıdan çok yüksek. Aday olarak bir ilki başardım. İnşallah seçilerek de bir ilki başarmak istiyorum” diye konuştu.

Editör: Kerim Öztürk