Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe kulübü ile hem kurumsal hem de şahsi olarak hiçbir problemlerinin bulunmadığını, mücadelelerinin Türk futbolunu kirletmeye çalışan ‘emek hırsızlarına’ karşı olduğunu belirtti.

Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Kurul delegesi olarak gösterilen Salim Karabacak’ın Fenerbahçe genel kurul üyesi çıkmasıyla ilgili kulüp sitesinde yaptığı açıklamada, Karabacak’ın bir dostu tarafından Fenerbahçe genel kurul üyesi yapıldığını savundu. Trabzonspor kulübünde değişime ve yenilenmeye duyulan ihtiyaç ve Türk futbolunda ahlaklı ve adaletli anlayışı hakim kılmak amacıyla göreve geldiklerini vurgulayan Hacıosmanoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Emek hırsızlarıyla mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de, yarın da devam edecektir. Ne yazık ki göreve başladığımızdan bu yana sergilediğimiz kararlı tutumdan rahatsız olan, Trabzonspor’u dert etmeyen kendini bilmez bazı çevreler adeta bizim açığımızı yakalamışçasına kamuoyuna yalan yanlış bilgilerle haber aktararak gerçek niyetlerini ortaya koymaktadırlar. Bu tavırları sergileyenlerin art niyet taşıdıkları ve ahlak sorunları yaşadıklarını düşünüyoruz.

Yıllardan beri verdiğimiz bu mücadelede Fenerbahçe gibi güzide bir kulübümüzle hem kurumsal hem de şahsi olarak hiçbir problemimiz bulunmamaktadır. O camianın çok önemli insanları dostumdur, yine çok önemli insanları akrabamdır. Bizim mücadelemiz Türk futbolunu kirletmeye çalışan emek hırsızlarına karşıdır. Şahsım Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda maç izleyip çıktığımda dahi taraftarlar tarafından sevgi ve saygıyla karşılanan bir insanım. Bu durum bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de aynı şekilde devam edecektir.”

Kendilerinin emek hırsızlarıyla verdikleri mücadeleyi kimsenin basite indirgemesine fırsat tanımayacaklarını da ifade eden Hacıosmanoğlu, “Bu gerçekler ışığında kardeşim gibi yakın gördüğüm ve çok eski dostum olan Trabzonsporlu, Trabzonspor kongre üyesi, Sürmeneli Salim Karabacak’ın hasbelkader bir dostu tarafından Fenerbahçe genel kurul üyesi yapılmasını farklı yönlere çekmek kabul edilebilir bir yaklaşım tarzı değildir. Bugüne kadar Fenerbahçe’yle hiçbir ilişkisi olmayan, o takımın maçına dahi gitmeyen Salim Karabacak, onu Fenerbahçeli olarak lanse edenlerden daha çok Trabzonlu ve Trabzonsporludur. Bu durum onu tanıyanlar tarafından da çok yakından bilinmektedir.” ifadelerine yer verdi.

Salim Karabacak’ın başkanlığa aday olduğu ilk genel kurulda da yönetim kurulu üyesi adayları arasında olduğunu kaydeden Başkan Hacıosmanoğlu, açıklamasına şöyle devam etti:

“Ancak listemizdeki sıkışıklıktan dolayı kendisini ekibimize alamamıştık. Bu konuyu bizim emek hırsızlarıyla verdiğimiz mücadelede farklılaştığımız gibi kamuoyuna aktarmanın ahlakla bağdaşır bir yanı yoktur. Bir kez daha altını çizerek vurgulamak istiyorum. Bizim Fenerbahçe camiasıyla bir sorunumuz bulunmamaktadır. Mücadelemiz bu güzide kulübü kendi çıkarları uğruna kullanan emek hırsızlarıyladır. Temiz Türk futbolu adına da bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de aynı mücadelemiz var olduğumuz sürece devam edecektir.”

Bu arada, Salim Karabacak, Başkan Hacıosmanoğlu’nun kendisine sorun olmadığını belirtmesine rağmen pazartesi günü noter kanalıyla bilgisi haricinde üye olduğu Fenerbahçe genel kurul üyeliğinden istifa edeceği bildirildi.

Editör: TE Bilisim