Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Fenerbahçe'nin Bayer Leverkusen takımından transfer ettiği Michal Kadlec, Türkiye'den başka takımların da kendisini istediğini ama tercihini Fenerbahçe'den yana kullandığını söyledi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Michal Kadlec, Ulus'ta bulunan Liv Hospital Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Kontroller sonrası açıklamalarda bulunan Kadlec, "Burada olmak benim adıma mutluluk verici. Dün geç saatlerde İstanbul'a geldim. Bugünde hastanede sağlık kontrollerini gerçekleştirdik." dedi.

Türkiye'yi ve Süper Lig'i bildiğini söyleyen Kadlec, kulübe gidip sözleşme imzalayacağını da belirterek, "Türkiye'de Çek kökenli oyuncular var onlarla da görüştüm gelmeden. Hepsi de Fenerbahçe'nin ve İstanbul'un güzelliklerinden bahsetti. Takım arkadaşım Ömer Toprak'la da konuştum ve o bana 'düşünme git Fenerbahçe'ye' diye tavsiyede bulundu." diye konuştu.

Türkiye'den başka takımların kendisiyle ilgilenip ilgilenmediği ile ilgili soruya ise başarılı oyuncu Kadlec, "Oldu ama benim için Fenerbahçe öncelikli oldu. Bütün ilgim Fenerbahçe tarafında oldu. Fenerbahçe de bu süreçte düzgün bir duruş sergiledi ve ben de tarafımı Fenerbahçe'den yana kullandım. Takımı da iyi tanıyorum. Yakından takip ettim. Geçen sezon Avrupa'da Fenerbahçe'nin başarılı bir performansı vardı." diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan sağlık kontrollerinden geçen Michal Kadlec, Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalamak için kulüp binasına gitti.

Editör: TE Bilisim