Ülkemizdeki Atatürk düşmanlarının en çok sarıldığı Rıza Nur, gördüğünüz gibi İngilizlere para karşılığı meclisteki gizli oturumların bilgisini aktarıyordu!

Sürekli Atatürk'e saldıranların merkezi neresidir, bunlar kimin piyonlarıdır?..

Atatürk'ün ortaokul seviyesinde bile olmayanların, Atatürk düşmanı olarak devşirilmesi normal zaten! Çünkü Atatürk'ü ve şu yaptıklarını anlamaları mümkün mü?..

Türkiye'de dini kullananlar neden hep bu istihbarat örgütlerinin elemanı çıkıyor ve bunların yüzbinlerce müridi olabiliyor? O güce kendi başlarına mı ulaşıyorlar? Normal mi bunlar yani?..

Söyleşinin baş tarafı: Rıza Nur'un adı İzmir suikastinde geçince, (iki dönem Sinop milletvekilliği yapan Rıza efendi) korkup yurt dışına kaçmasaydı, böyle işlere girip ağzına gelen galiz küfürleri bir hatırata koyar mıydı?!

Rıza Nur'un hatıratının üzerinde bazı eller çok çalışmış ve öyle bir hatırat çıkmış ki ortaya, pek çok yerde kendi kendini yalanlıyor! Bu elleri tahmin edin bakalım...

Almanya'ya kaçan 46 raporlu mısır koçanını, Almanya kabul etmeyince bu defa fesli deli İngiltere'ye iltica edecek ve gün gelecek birisi bu mısır koçanına mikro film verecek ve bunlar doğru olacak! Aklın olmayacak da inanacaksın!..

AB'nin Türkiye eski BüyükElçisi Karen Fogg heklenen e-postalarında ne diyordu?! "Türklerin tarihini saptırmanın bir yolunu bulmalı ve bunu Türklerin eliyle yaptırmalıyız!" Onların bugün kimler olduğunu eminim hepiniz çok iyi biliyorsunuzdur...

9 kitabı bulunan gazeteci yazar Muharrem Bayraktar'ın söyleşisini dinlediniz. Atatürk Düşmanı Rıza Nur'un İngiliz casusu olduğunu Oda Tv'ye anlatan @muharrembayrak4 a çok teşekkür ediyoruz.

HABER VİDEOSU İÇİN TIKLA

https://twitter.com/Saka_larr/status/1526298201116094464?t=2nlP1oDJeg56gyQMNDorbw&s=19

‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’

Editör: Kerim Öztürk