17 Aralık soruşturması kapsamında üç eski bakan ile ilgili hazırlanan fezleke ortaya çıktı. İnternette yer alan fezlekede dikkat çekici bir telefon görüşmesi yer alıyor.

TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU ADAM: TEOMAN

Rıza Sarraf ile adamı Rüçhan Bayar arasındaki görüşmede 'Teoman' olarak geçen kişinin kim olduğu merak konusu oldu. Sosyal medyanın da bir numaralı gündemi haline gelen Teoman Coşkun Dudak'ın Gümrük Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı ortaya çıktı.

İSMİ FEZLEKEDE GEÇİYOR

Haramzedeler333 isimli Twitter hesabından yayımlanan fezlekede, "Teoman" ismi 17 Aralık soruşturmasının sanıkları Sarraf ve Bayar arasında geçiyor. 4 Ocak 2013 tarihli telefon görüşmesinde "Teoman" olarak geçen ismin, usulsüz yapılmak istenen işlemlere izin vermediği kaydediliyor.

Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi

"MEMURİYETİMİ YAKAMAM"

İkili arasındaki konuşmada Teoman Coşkun Dudak'ın kendi müdürünün emrine dahi karşı çıktığı usulsüz işlemlere onay vermediği anlaşılıyor. Bayar, Sarraf ile yaptığı görüşmede, "Teoman" olarak ifade ettiği isme çeşitli vaatlerde bulunduğunu ancak yine de izin alamadığını kaydederek Dudak'ın "Memuriyetimi yakamam" dediğini aktarıyor. Sosyal medyada günün çok sık konuşulan isimleri arasında yer alan Dudak'ın Gümrük Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı belirlendi.

Editör: TE Bilisim