İstanbul'da MHP'nin muhteşem bir aday tanıtım töreni vardı. Bu toplantı maalesef medyada ya çok az yer aldı yada hiç yer bulmadı. Bu iktidarın ve yandaş medyanın utancı, ayıbı ve yüz karasıdır.Bu takınılan tavır ülke demokrasisinin nedenli Yemen’e benzediğinin ibretlik resmidir.


Bu antidemokratik çağ dışı yaklaşım bizi asla yıldıramaz. Kulağımıza gelen iğrenç kokuları toplum fark etti mahalleleri şehirleri pis kokular sardı. Bu kokulardan rahatsız olanların tokadı AKP ve CHP'yi sandığın dibine gömecektir.

Seçim yasakları perşembe günü başlıyor! Seçim yasakları perşembe günü başlıyor!


Ülkücüler gönül yollarında kapı kapı gece demeden gündüz demeden yeni bir özgürlük temiz yönetim ve hizmet destanı yazmaya hazırlanıyorlar. Bekle bizi İstanbul biz geliyoruz! Evlatların üç hilali şehrin burçlarına fetih ruhuyla yeniden dikmeye geliyor. İstanbul'da MHP genel merkezi tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile tarihi bir güne tanıklık ettik. Bu kritik süreçte yüklendiğimiz sorumluluğun idrakinde insanüstü bir mücadele ile çıktığımız seferden yüzümü ak edecek neticeyi hareket adına alacağımızdan en küçük bir şüphemiz yoktur.


Gerçekçiyim hiç ayakları yere basmayacak gerçekleşmeyecek hayal kurmam mücadeleyi severim. Bu mücadele eminim ki bu sefer zaferle taçlanacaktır. İstanbul'da beklenen özlenen hak sırası ihtiyaç bizedir. Bunun farkına varan bir irade selinin MHP ye akacağına olan inancım tamdır.


Sefer bizden zafer Allah'tan aday olan arkadaşlara başarılar dilerim. Artık gemileri yaktık ya kazanacağız ya yine kazanacağız. İstanbul MHP'li belediye başkanlarını bekliyor. Bu samimi içten gayretin destekçisi yüce yaratan ve uğruna hiçbir bedel ödemekten asla yüce Türk milletidir. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Vakit tamamdır bu sefer bu milletin dostu olan herkesi mutlu edecek neticeler ülke üzerendeki kara bulutları dağıtacak ümitler yeniden yeşerecektir.


Bu ülke de MHP’nin içinde olmadığı ülke geleceği üzerine hiç bir hesap doğru yapılmamıştır.MHP bizi bizi biz yapan değerler öncelikli siyasetin ender temsilcisidir.Allah mahcup etmesin ve utandırmasın!

Editör: TE Bilisim