YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

 MHP ilçe teşkilatları ilginç ve yoğun miting hazırlıkları yapıyor. Pakete cevabı kazlı çeşme meydanından vermek istemez misiniz? MHP genel merkezinin düzenlemiş bulunduğu mitingler yurt sathında devam ediyor.5 ekim cumartesi günü İstanbul kazlı çeşmede düzenleyeceği miting için hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

Genel merkez MYK üyeleri ve milletvekillerinin katıldığı hafta içinde yapılan programla hareketlenen şehir mitinge iki gün kala son hazırlıklar için büyük bir heyecan yaşanıyor. Rekor bir katılımın beklendiği tarihi mitinge az bir zaman kala adeta nefesler tutulmuştur.

AKP’nin PKK isteklerini içeren paketine millet cevabı kazlı çeşme meydanından vermek için sabırsızlıkla o gün ve saatler bekleniyor. İlçe ilçe insanların burnundan solduğu bu ayrışma ötekileşme ve yeni milletler meydana getirme kardeşliği bozma sürecine itirazlar yükseliyor. Özerklik, federasyonlaşma ve Kürdistan’a doludizgin koşulan bu günlerde kötü gidişata dur demek için meydanlar hareketlenmiştir. Meydanların dili AKP’yi çıkmaz sokaktan döndürecektir. İşte bu tarihi gün için İstanbul harekete geçti.

MHP Üsküdar ilçe mensuplarının emek gayret ve katkısı ile vapur, otobüs ve özel araçlarla karadan ve denizden alana çıkarma yapmaya hazırlanıyor. MHP Adalar ilçe deniz araçları ile yine alana hareket edecektir. MHP Ümraniye çok büyük bir konvoyla otobüs özel araçla mitinge rekor katılıma hazırlanıyor.

MHP Pendik, Çekmeköy, Sancaktepe, Maltepe, Sultanbeyli, Ataşehir, Kadıköy, Kartal,Tuzla,Beykoz, Şile ilçe teşkilatları ile Şehrin Anadolu yakası Anadolu havası ile bir sel gibi alana akmaya hazırlanıyor.Şehrin Avrupa yakası çok fedakar çalışmaları ile topyekun il ve ilçe teşkilatları alarma geçmiştir.

Gün bugündür bugün o alanda olunmazsa yarın söz söylemek beyhudedir. Şehirde MHP artık sağır sultanların bile duyacağı hazırlıkla tarihi güne hazırlanıyor. Türk milliyetçileri bu zor sınavı da vurulan medya zincirlerini kırarak milletle buluşacaktır. Hak imana gem asla vurulamaz. İnanan Türk milliyetçileri hiçbir engel tanımadan ihanetler ve tuzakları parçalayacaktır.

Gemileri karadan yürüten fetih ruh ve mana ikliminde bir kez daha bu topraklarda ebedi olmanın destanı yazılacaktır. Kimi teslim alırlarsa alsınlar, Türk milleti yediden yetmişe uyanıyor. Milletimiz son ferdine kadar gizlenen pazarlıkları deşifre ederek oyunu bozacaktır. İşte bu dik duruşun Cuma Arafat mahşer ruhunun provası kazlıçeşme meydanıdır. Alana mazeretsiz gelmeyenlerin vebali çok büyüktür. Türk milletini uyanıyor ve oyun bozuluyor kardeşlik yaşayacak karıştırıcı ayrıştırıcılar kaybedecektir. Eline silah alan kanlı eşkıya değil kardeşlik birlik ve bütünlük kazanacaktır.

Editör: TE Bilisim