MHP Ümraniye eski İlçe Bşk.ve Belediye Bşk.Adayı Sabri Şenel tarafından düzenlenen “BİRLİKTE RAHMET VAR SOHBETİ” ne şehit ağabeyi ve MHP Kadıköy eski İlçe Bşk.Bekir Doğan,MHP Tekirdağ eski İl Bşk.Yunus Meral,Kadıköy Ülkü Ocakları ve MHP İstanbul İl eski gençlik Kolları Bşk.Ali Çakıroğlu,MHP Ümraniye eski İlçe Bşk.ve MHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Sabri şenel konuşmacı olarak katıldı..

 

Takdim ve gündemle alakalı açış konuşmasını Erhan Öztunç’un yaptığı toplantıya çok sayıda eski dost eksenli katılımcı ile uzun yıllar ceza evinde yatıp çıkan Ahde Vefa 78 İstanbul Birliği mensubu ülkücü hazır bulundu.

Bayanlarında yoğun katılım sağladığı toplantıda konuşmacılar geçmişe ait hatıraları anlatırken kimi zaman duygulu anlar yaşandı..Bekir Doğan kardeşi Cemil Doğan’ın şehadetinin yıl dönümü olduğunu hatırlatması salonu hüzne boğdu..

BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
7 Haziran seçimleri ile alakalı söz alan katılımcılar Sabri Şenel’e adeta baskı yaparak Milletvekil aday adayı olmasını istedi.

Sabri Şenel bu yoğun talep karşısında durum değerlendirmesi yapacağının sözünü verdi.

Saat 19.30 surlarında başlayan sohbet saat 24 e kadar devam etti..

Editör: TE Bilisim