Barış, Diyarbakır’ın girişine asılan, Ermenice yazılan tabelaya razı olmak mıdır?

Barış, şehitlere kanınız yerde kalmayacak sözünüzü tutmayarak kanlı PKK katillerine sarılmak mıdır?

Barış, ABD, AB ve Siyonist ermeni maşası PKK’yı sevindirip şehit yakınlarına ve Türk milletine hayatı zindan etmek midir?

Barış alçak kanlı canilerin devlete ve millete meydan okumasına razı olmak mıdır?

Barış, köpekleri serbest bırakıp taşları bağlayıp kuduz köpeklerin salyalı ağızlarına seyirci kalıp bölücülüğe yol vermek midir?

Barış karayılanın Türk milletine Öcalan ağzını dayatarak devlete ve ülke yönetimine ortak olup bu kara günleri yaşatmak mıdır?

Barışın tarafı yapılarak çok büyük bir gaflet, dalalet ve hatta ihanetle prestij verilen bu caniler; Türk milletine onun devletine asla diz çöktüremezler. Aslında biten iflas eden dünyaya rezil olan AKP iktidarı değil midir?

Türk milleti ve devleti terörle mücadelede çok büyük kahramanlık destanı yazan dünyanın en azgın emperyalist sömürü ve ihanet odaklarına direnmiştir. Bu millet kara yazgısı sonucu masada diplomaside üç beş işbirlikçi çapulcu maşa uşak takımına boyun eğdirilmiştir.

Terörle mücadeleden PKK taleplerine boğun eğmek sadece AKP’nin siyasal tercihi teslimiyeti müzakeresi beyaz bayrak kaldırması değil midir? Türk milleti ve güvenlik kuvvetleri asla yenilmemiştir. Teslimiyet barış diye takdim edilerek toplum aldatılmaya oyalanmaya duygular istismar edilerek bölücülüğe ivme verilmemiş midir?

Barış PKK’nın küresel senaryo gereği asrın hesaplaşmasına maşa olarak dört parçalı Kürdistan’ın kurulmasına kanlı aktör mü yapılmaktadır? Türkiye bu kanlı barış senaryosunun ucuz figüranı asla olamaz.

Cumhuriyetin kuruluş paradigmaları ile kavganız, Kürdistan kurulmasına engel teşkil etmesinden midir?

Toplumsal asgari müşterekleri azaltan birlikte yaşamayı zorlaştıran ortak anlaşma dili tek olmayan ülkede toplumsal barış ve hayat nasıl sürdürülür? Şehitler gelmeyecek istismarı ile geleceğimize mayınlar döşenmiştir. Atatürk dil birliğini sağladı ve Türkçe konuşuyoruz. AKP dağlarda silahlı sokakta gösterici eşkiyayı Allah'ın dini ile buluşturacağına Öcalan denilen Allah inancı olmayan kanlı cani ile buluşturmanın adı nasıl bir barıştır? AKP bu vebalden kurtulabilecek midir?

AKP Özal’la başlayan dört parçalı Kürdistan’ın her parçasının yanında durmakla neyin peşindedir? Barzani ile kol kola Öcalan’la el ele Suriye, PYD ile yan yana neyi çözmeye çalışıyor? Esat kanlı zalimi büyük Kürdistan için engel miydi?

Topluma PKK çekiliyor diyerek TSK’yi çektirmek Tunceli Pülümür vadisindeki PKK paçavralarımı barıştır?

Büyük Kürdistan Büyük Ermenistan ve Büyük İsrail projesinin çilingir anahtarı BOP projesi değil midir? Suriye sınırında ki mayınlı arazilerin israilli şirketlere temizletme tartışması bu pis kokuların işareti değil midir?

Açılım, çözüm, barış, şehitler gelmiyor, diyerek bu millete medya ablukası ve psikolojik operasyonla bölücüleri azdırmanın hesabını iki cihanda bu millet AKP’ye soracaktır, AKP'de bu hesabı vermek zorundadır. Ah bu millet hakikatlerle buluşabilirse işte o zaman amacından saptırılan taksim gösterileri de imdadınıza asla yetişemez.

Etnik siyasetle kendinize siyasi ikbal yatırımı yapmanın muhafazakar Kürt kardeşlerimize Öcalan’ı tercih etmenizden dolayı seçimlerde hayal kırıklığı yaşayacak Müslüman Türk evlatları sizin gerçek ırkçı siyasetinizi mübarek dinimizle mahkum edecek ve kesinlikle her taraftan bozgun ve fiyasko uğrayacaksınız.

Tükezziban siyaset mumu yatsı vaktinde sönecektir. Karanlık gecenin elbet aydınlık bir sabahı olacak ama o sabahta siz Allah’ın izniyle inşallah olmayacaksınız.

Birlikte yaşama kültürü ve iradesi bu topraklarda yüzyılların cihana meydan okumasıdır. Dünya da aynı soydan gelen Afrika kabileleri dışında ülke yoktur. Barış adlı özenle seçilen kelime milletçe uğradığımız tasfiye silme operasyonunun anahtar kelimesi etnik ameliyatın narkozu değil midir?

 Türk milleti operasyona uyanıp reddetmezse uyandığında üniter yapı dağılmış Kürdistan kurulmuş organlarını kaybetmiş küresel bir operasyon nihayetlenmiş çok ağır bir ameliyat geçirilmiş olacaktır. O gün artık İsrail ve Ermenistan elinde oyuncak olmuş Anadolu da kafese alınarak sarılmış kefene koyulan boğulmakta olan bir millet olacaktır.

Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

Söylenen barış şehitler gelmeyecek nakaratının aksine kanlı geleceğe uyanıp kefenleri yırtmazsak tehlikeli bir gelecek bu topraklarda milletçe bizi bekliyor.

Bu ülkede hiç kimse milletin kaderini gerçekleri gizleyerek belirleyemez. Bu barış adlı küresel BOP projesi vicdanlardan dönmelidir. Cani katil sürüsü devlete kılavuz olmamalıdır. Barış tiyatrosu müzakeresi bitmeli milletin milli onuru zedelenip geleceği tehlikeye atılamaz.

PKK bağımsız Kürdistan’ı kurmak için kanlı sicili olan uyuşturucudan beslenen küresel himayeli siyasi ve silahlı travesti, uluslar arası siyasi fahişe, dünyanın en kahpe alçak cinayet şebekesi değil midir?

AKP terör örgütünün bu hedefinden vazgeçtiğini garanti edebilir mi? Bunu söylemek iddia etmek mümkün müdür? O halde ne barışı? Kiminle barış? Kimi kandırıyorsunuz? Milletin kaderini milletten gizleyerek belirleme hakkını size kim verdi? Oldu bittilerle nereye doğru sürükleniyoruz?

Demokrasi açıklık rejimi değil midir? Şeffaf açık net gerçek bilgilendirme ile milletin görüşü sorulmadan bu milletin kaderi ile oynanamaz. Millet camide okulda kışlada işte aşta bir aradadır. Türkçe sadece bir arada yaşama dilidir. İngilizce hayatın her alanında yaygınlaşırken Türk’ten ve onun dilinden bu rahatsızlık ve kuyruk acısı son derece manidar değil midir?

Terör örgütünün Eruh baskını ile ortaya koyduğu talepleri kabul etmenin Öcalan’ı devlete kılavuz etmeni onun kanlı ellerine sarılmanın adı barış mı olmuştur?

Dünyada dilini milli kimliğini anayasasından devletinden hayatından silinmesini kabul edecek bir millet hayal edebilir misiniz? AKP'ye hangi millet evladı bunun için oy vermiştir?

Eller istiyor diye küresel istilaya derin İsrail Ermeni destekli haçlı Siyonist fitneye geçit verip bölünmeye razı olacak helal süt içmiş hiç kimse var mıdır? Bu fitne tezgâhını kuranların başına bu tezgahı Kürt kardeşim geçirecektir. Kıyamete kadar AKP ve PKK'ya rağmen birlikte tek millet, tek devlet olarak var olacağız. AKP bu yanlış yoldan dönmezse bu fitne kuyusuna düşerek siyasi mevta haline gelecektir. Allah'a emanet olun! Bir olalım! İri olalım! Diri olalım! yüz milyonluk güçlü Türkiye’yi engelleme oyunun bozalım.

Editör: TE Bilisim