Sevil-Sabri Şenel çiftinin oğlu Salih Şenel, Melek-Selim Payidarol çiftinin kızı Duygu Payidarol bugün düzenlenen nikah ile dünya evine girdi.

Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayında Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erkal, Prof. Dr. Kenan Aydın, Prof. Dr. Yusuf Devran, AK Parti Ümraniye ilçe başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, GÜYAD başkanı Tahsin Söğüt, GÜSİAD başkanı Yüksel Yalçın, Eski ilçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Bayram Canlı, Gültekin Şenel ve Av. Yunus Akçay’ın şahitliğini yaptığı nikahı merasimine, Şenel ve Payidarol aileleri ve yakınlarının yanı sıra siyaset ve iş dünyasından bir çok tanıdık isim katıldı.

Sabri Şenel, “Göz yaşartıcı yoğun ilginize yürekten teşekkürler”

Duygu ve düşüncelerini paylaşan Sabri Şenel “Evlatlarımız Salih ve Duygu’nun bu mutlu gününde nikah törenine yoğun teşrifleri ile bizleri onurlandıran bizi yalnız bırakmayan tüm eş, dost, arkadaş ve tüm saygı değer davetlilere yürekten teşekkür ediyorum. Türkün bu geleneğini ebedi kılma hassasiyetini gösteren bu kadirşinas dostların önünde saygı ve hürmetle eğiliyoruz. Kurulan tüm yuvalar mutlu, mesut ve bahtiyar olsun. Hayırlı nesiller olsun. Türkün ocağı tütsün” dedi.

Prof. Dr. Mustafa Erkal, “Sağlam aile sağlam toplum”

Yörükler - Kökeni ve tarihçesi Yörükler - Kökeni ve tarihçesi

Nikahın şahitlerinden Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Sosyolog Prof. Dr. Mustafa Erkal ise genç çifte mutluluklar dileyerek “ Bugün Türkiye’de nikahı kıyılan her insan Türk toplumunu karşı karşıya getirilmek istendiği sosyal hukuk bozulmasına karşı çok önemli bir husustur. Çünkü biz sosyologlar devamlı söyleriz “Sağlam aile sağlam toplum” diye. O bakımdan Türkiye’de nikah kıyan her insan kutsaldır, değerlidir, saygı değerdir” diye konuştu.

HABER: Kerim ÖZTÜRK // Ümraniye Gündemi Gazetesi // 10.9.2022

Editör: Kerim Öztürk