Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe! Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe!

 Ümraniye Tepeüstü'nde bulunan MHP Seçim İletişim Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette  konuşan Ümraniye Güyad  ve İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Tahsin Söğüt, Sevgili hemşerimiz Sabri Şenel'in Belediye Başkanı adayı olmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirterek kendisine hayırlı olsun dileklerimizi iletmek Hemşerileri olarak kendisinin her zaman arkasında olduğumuzu göstermek adına bu ziyareti gerçekşeştirdikleri belirten söğüt, Gümüşhane Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Canlı'yı referans göstererek, gerçekten kendisiyle her zaman gurur duyduğumuz bir Başkan kendisine haksızlık yapıldığı zamanlarda bile hiç bir zaman kırıcı bir cevap vermediğini hep olumlu yaklaşarak tüm hemeşrilerimizi kucakladığını gördük, Sabri Şenel kardeşimizinde en az onun kadar örnek birisi ve öyle yapısı olduğunu söyleyebilirim. Geçmiş dönemde bölgemizde Ümraniye'de Sabri Şenel'in Milliyetçi Hareket Partisi'nin oy oranını nereden nereye çıkardığının görülmesi gerektiğini altını çizerek Şener'in haksızlığa uğradığını özellikle belirtmek istiyorum diyerek konuşmasını bitirdi. 


Ümraniye Gümüşhaneliler Derneği'nin ve hemşerilerinin verdiği destekten oldukça memnun kalan  MHP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Sabri Şenel' ise konuşmasında hemşerilerimin ziyareti ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerde bu sorumluluk içerisinde kendilerinin bu güven ve desteğini anlamlı buluyor ve onları mahçup etmeyeceğimin sözünü veriyorum ve eğer Allah nasip eder Belediye Başkanlığını kazandığımız takdirde onların yüzünü yere baktıracak bir iş yaparsam şimdiden söyleyeyim Allah bu makamları bize nasip etmesin dedi. Şenel, Biz Ümraniyede sadece Gümüşhaneli hemşerilerimizin değil, Hatta sadece MHP'lilerin hangi Parti mensubu, Hangi görüşten olursa olsun herkesin oyuna talibiz ve herkesin Başkanı olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın dedi. Samimi ve sohbet havasında geçen toplantı sonrası ise önümüzdeki cuma günü büyük yürüyüş gerçekleştirileceğini ve bu yürüyüşe katılımın sağlanması için bemşerilerini davet eden Şenel, Allah'ın izni ile  büyük bir teveccüh olduğunu her geçen gün bunun artarak devam ettiğini söyleyebilirim dedi.


Gümüşhaneli Türk Halk Müziği Sanatçısı Mustafa Özer'in ise Sabri Şenel için hazırladığı seçim müziği tanıtıldı. Özer'in Sabri Şenel için yaptığı seçim müziği büyük beğeni topladı.



Editör: TE Bilisim