Sağlıklı bir geleceğin ancak üreterek sağlanacağını belirten Aktoprak, ‘’ Gayret bizden, Tevfik Allah’tandır’’ sloganıyla başlattıkları kampanyada 10 dönüm araziyi tohumla buluşturuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak;

Belediye olarak kiraladığımız 18 Traktör ile mazot maliyetini de karşılayarak yıllardır ekilmeyen tarlalarımızı ekiyor, çiftçilerimize sonsuz destek veriyor, üretimi teşvik ediyoruz.

Hedefimiz çiftçilerimizin yıllardır ekmediği 10 bin dönüm arazisinin Buğday, yulaf, yonca, patates, fasulye, mısır, sebze yetiştirmesini sağlayarak; ilçe ekonomisine 20 milyon katma değer katmasını sağlamak.

Gayret bizden, Tevfik Allah’tandır dedi.

HER ŞEY İNSAN İÇİN...

Tarım öyle bir sektördür ki sadece Tarım ve Orman Bakanlığından bir şeyler yapmasını beklemek yetmez. Tarım, emek, alın teri, zaman, sabır, gayret ister diyen Başkan Aktoprak şunları kaydetti.  Dünya genelinde yaşanan krizler, savaşlar beraberinde gıda sıkıntılarını da getirdi.Bu durumda herkesimin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bizde kendimizde bu sorumluluğu hissederek çiftçimize mazot maliyetini de karşılayarak 18 traktörle arazilerini ekmeleri için bir kampanya başlattık.

Türkiye’de enflasyon nasıl yenilir Türkiye’de enflasyon nasıl yenilir

Hep birlikte topyekûn milli seferberlik içinde bir şeyler yapmamız gerekiyor. Tüm tarafların 'Bu bizim sorunumuz, çözülmesi şarttır demesi gerekiyor dedi.

Editör: Kerim Öztürk