Antalya MHP İl, Yazıcıoğlu'nu andı Antalya MHP İl, Yazıcıoğlu'nu andı
Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Alanya ve beldeleri diye bir ayırım yapmadan çalıştıklarını belirtti.

        Hasan Sipahioğlu, ziyaret ettiği Oba, Çıplaklı ve Cikcilli Belde Belediyeleri’ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Sipahioğlu, ilk olarak Fığla Mahallesi’nde, Cikcikli ve Alanya’yı bağlayan yoldaki genişletme çalışmalarını ve Çıplaklı beldesinde bulunan tarihi köşk ve camiyi inceledi.

        Başkan Sipahioğlu, daha sonra Çıplaklı beldesine geçerek düğün salonu, Oba Çarşamba Mahallesi’nin kuzeyi ile Ballı Camii arası, Yüksek Harman, Gülevşen mahallerinde sürdürülen altyapı ve yol yapım çalışmalarını denetledi. Alanya Belediyesi tarafından okul bahçesi asfaltlanan Çıplaklı İlköğretim Okulu'nu da ziyaret eden Sipahioğlu, burada öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılandı. Başkan Sipahioğlu, inceleme gezisi sonrası yaptığı açıklamada, Alanya ve beldeleri diye bir ayrım yapmadıklarını belirterek, beldelerle beraber büyük bir şehir olarak çalışma yaptıklarını söyledi. Sipahioğlu, “İmkânlarımızın elverdiği ölçüsünde beldelerimizin eksiklilerini gidermeye çalışıyoruz. İş makinası, yol, teknik yardım ve altyapı hizmetlerinde ortak çalışma yapıyoruz." dedi.

        Daha sonra Cikcilli Belediye Başkanı Kerim Ertekin ile bir araya gelen Başkan Sipahioğlu, beldedeki çalışmalar hakkından Erktekin’den bilgi aldı. Sipahioğlu daha sonra Çıplaklı Belediye Başkanı Yaşar Ertekin’i ziyaret etti.

        Yaşar Ertekin yapılan ziyaret ve desteklerden dolayı Sipahioğlu’na teşekkür etti. Sipahioğlu’nun her zaman yanlarında olduğunu dile getiren, Ertekin, "Hep birlikte çalıştık. Zaman zaman bir araya geliyorduk. Beldemizin düğün salonu, yolu, asfaltı, cadde düzenlemesi gibi pek çok konuda Alanya Belediyesi yardımcı olmaktadır." diye konuştu.


Editör: TE Bilisim