Bu hafta vizyonda birbirinden heyecanlı 7 film var.

Başrollerini Hugh Jackman, Will Yun Lee ve Tao Okamoto oynadığı Wolverine filminin yönetmenliğini James Mangold üstleniyor.

Romantik komedi türündeki Aşkın 10 Kuralı filminin yönetmen koltuğunda, genellikle belgesel türünde yapıtlara imza atan İtalyan yönetmen Cristiano Bortone bulunuyor.

Fransız sanatçı Camille Claudel'in gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Camille Claudel, 1915 filminin başrolünde Juliette Binoche yer alıyor. Filmin senaristliğini ve yönetmenliği ise Hadewijch ve Flandres adlı filmlerden tanıdığımız Bruno Dumont üstleniyor.

Karanlık Cinayetler filminin yönetmenliğini ve senaristliğini ilk uzun metrajlı filmine imza atan Scott Walker üstlenirken, John Cusack'ı Hanson; Nicolas Cage ise filmde Hansen'in elinden kaçan genç bir kurbanın yardımıyla Hansen'i yakalamaya çalışan eyalet polisi olarak seyredeceğiz.

Sanal Hayatlar filmin yönetmen koltuğunda 2006 yılında çektiği Murderball belgeseliyle Oscar'a aday gösterilen ve Sundance başta olmak üzere önemli organizasyonlarda ödüle layık görülen Henry Alex Rubin bulunuyor.

Millet Davası Büyük Değişim Stratejisi Kitabın Özeti Millet Davası Büyük Değişim Stratejisi Kitabın Özeti

Ölümsüz sanatçı Beethoven'ın eserlerinden esinlenilerek beyazperdeye aktarılan Son Konser filminin başrollerinde Christopher Walken ve Philip Seymour Hoffman gibi usta isimler yer alıyor.

Kerem Sarı'nın yazıp yönettiği Süper İncir filminin başrollerini Volkan Baş, Zafer Kaya ve Ece Yentür paylaşıyor.

Editör: TE Bilisim