SİNAN OĞAN BU AKŞAM TV'DE SİNAN OĞAN BU AKŞAM TV'DE
 İYİ PARTİ özellikle sosyal medyada ve internet haber sitelerinde güzel bir rating yakaladı.

Örneğin son günlerde yapılan İYİ PARTİ haberlerimizin, diğer haberlerimizin onlarca kat üstünde okunduğunu görüyoruz. Yine sosyal medyada yoğun bir İYİ PARTİ paylaşımı yapılıyor.

Bu sabah paylaşımlarının çoğu, dün akşam CNNTURK'teki Tarafsız Bölge programındaki İYİ PARTİ tartışmalarına dönüktü. Tartışılan parti ile ilgili tek bir temsilcinin bile tartışmaya davet edilmemesi tepki çekmişti. Youtube'da bu tartışmanın İYİ PARTİ ile ilgili bölümü kısa sürede 5.600 kez izlenmiş.

Durum böyle olunca, İYİ PARTİ haberlerine gösterilen bu yoğun ilginin bir anlamı bulunabilir mi? soruları ortaya çıkmaya başladı.

Kimi İYİ Partililer, bu ilginin bir müjde olduğu kanısındalar... Belki bir iktidar değişikliğinin ilk işaretleri gibi görme eğilimindeler.

Bazı yorumcular ise, temkinli olmak lazım geldiğini ve oluşan muhalefet partisine açlığın getirdiği bir teveccüh olduğunu ileri sürüyorlar. Eğer İYİ Parti yanlış bir adım atmazsa, bu ilginin önemli bir avantaj sağlayabileceğini belirtiyorlar. Önümüzdeki günlerde bu ilginin kaybolmadan daha büyük kitlelere ulaşması için stratejik bir propaganda planlamasının yapılması gerektiği belirten çevreler, atılacak her adımın titizlikle atılmasını öneriyorlar.




Editör: TE Bilisim