Belediye Başkanı Aydınlı: Maaş ödemek için dükkan satmadık Belediye Başkanı Aydınlı: Maaş ödemek için dükkan satmadık
Amasya Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, "Sorunlarımızın tümüyle çözüldüğü, huzur ve güven ortamının yerleştiği, birlik, beraberlik ve hoşgörünün daha da güçleneceği bir 2013 yılı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılın daha geride bırakıldığını kaydeden Amasya Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, her zaman olduğu gibi, 2013 yılında da halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için gerekli olan bütün tedbirleri alacaklarını söyledi. Emniyet Müdürü Bayazıt açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kentimizin huzurunu bozan, birlik ve beraberliğimize karşı tehdit oluşturan her türlü şer güçlere karşı mücadelemizi, sağduyulu vatandaşlarımızın da desteği ile yılmadan usanmadan sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir yılbaşı geçirmesi için, asayiş ve trafik bakımından gerekli olan tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları eğlence, alışveriş merkezleri, umuma açık yerlerde, araç ve yaya yoğunluğu olan cadde ve sokaklarda meydana gelebilecek, hırsızlık, kapkaç, yankesicilik gibi olayların önlenmesi için Kent Güvenlik Sistemi (MOBESE) ile gerekli izleme kesintisiz olarak yapılmakta olup, alınan tedbirlere ek olarak yaya ve motorize ekiplerimiz de görevlendirilmiştir. Sürücülerimizin kazalara sebebiyet vermemeleri için trafik kurallarına titizlikle uymalarını bekliyoruz. Özellikle alkollü iken araç kullanılmaması, alkolsüz başka bir sürücü veya ticari araçların kullanılması sizlerin ve başkalarının can güvenliği açısından hayati önem taşımaktadır. Bu vesileyle halkımızın huzur ve güvenliği için 24 saat görevi başında cansiperane çalışan personelimiz adına, başta saygıdeğer Amasyalılar olmak üzere, ilimizde görev yapan tüm kamu personelinin, özel sektör ve çalışanlarının, basın mensuplarının yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Sorunlarımızın tümüyle çözüldüğü, huzur ve güven ortamının yerleştiği, birlik, beraberlik ve hoşgörünün daha da güçleneceği bir 2013 yılı olmasını temenni ediyorum.”

Bayazıt, yılbaşı gecesi vatandaşların 155 Polis İmdat telefonu yanı sıra (0358 218 50 05) ile (0505 318 05 00) numaralı telefonlara yapacakları ihbar ve müracaatların titizlikle değerlendirileceğini sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilisim