Ebru Gündeş suçu Reza'ya attı. Ebru Gündeş suçu Reza'ya attı.
   İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 1 yıllık bir teknik takibin ardından geçen pazar sabahı, ünlü oyunculara uyuşturucu satışı yapan bir şebekeye operasyon düzenledi. İstanbul, Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Kartal ve Beyoğlu, Ankara, Ordu, Kuşadası, Bodrum ve Çeşme‘de 29’u ünlü, 48 kişi gözaltına alındı.


5 AY EVİNDEN ÇIKMADI 

   Operasyonlar sırasında, Sarıyer ve Cihangir’de iki ayrı evin esrar serası olarak kullanıldığı, burada üretilen esrarın yine ünlü oyunculara satıldığı belirlendi. Ünlü isimlere uyuşturucu sağlayan Yeşilçam emektarı Eray Özbal’ın Cihangir’de uyuşturucu yetiştirdiği teras katın görüntüleri de ortaya çıktı. Çok sayıda ünlüye terasındaki esrarları satan Özbal’ın 5 ay boyunca evinden yemek için dahi çıkmadığı ve uyuşturucu serasına gözü gibi baktığı öğrenildi. Özbal’ın Cihangir’deki evinin 7’nci katındaki serasının Boğaz ve Boğaziçi Köprüsü manzarası, polisi bile şaşırttı. Sarıyer’deki esrar serası sahibi Zeki Yalçın’ın da Öbzal ile ilişkili olduğu ileri sürüldü.

Yılmaz’ın şoförü torbacı çıktı

   Televizyon dizilerinin aranan oyuncularından Hakan Yılmaz’ın şoförlüğünü yapan Ahmet Sağlam’ın boş zamanlarında ünlü yıldızlara uyuşturucu torbacılığı yaptığı belirlendi. Takipler sırasında Yılmaz’ın otomobilde bulunduğu sırada dahi şoför Ahmet Sağlam’ın uyuşturucu taşıdığı öğrenildi. Ünlü oyuncu Sarp Apak’ın evinde de bir içimlik esrar çıktı.

Torbacıya telefonda şifreli sipariş

   Narkotik operasyonunda, aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinççi, Sarp Apak, Nehir Erdoğan, Engin Altan Düzyatan'ın da bulunduğu 29 ünlü isim ile 19 torbacının sorgusu devam ediyor. Bu arada ünlü isimlerin, kendi aralarında ve uyuşturucuyu temin eden kişilerle yaptıkları telefon görüşmelerinde 'şifreli kelimeler' kullandıkları belirlendi. Ünlü oyuncuların polis takibine takılan şifreli telefon görüşmelerinden bazıları şöyle:

Yerli: Esrar
Yabancı: Bonzai
Kitap bitti: Uyuşturucu bitti
Kitap okuyorum: Uyuşturucu kullanıyorum
CD getir: Uyuşturucu siparişi
Film izlemeye gidelim: Birlikte uyuşturucu içelim

Editör: TE Bilisim