Antik Patara’nın muhteşem tarihi Antik Patara’nın muhteşem tarihi
Toplantıya MHP’nin MYK üyesi Kemal Çelik, MHP’nin MYK üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı E.Serkan Uysal, 21. Dönem MHP Milletvekili Nesrin Ünal, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, MHP Korkuteli İlçe Başkanı Veli Yorulmaz, MHP Aksu  İlçe Başkanı Murat Cihangir Coşkun, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk, MHP Antalya İl Genel Meclis Üyesi Zeki Tunç, MHP Antalya İl Genel Meclis Üyesi Fırat Özen, Muhtarlar, Ulusal ve Yerel Basın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Konyaaltılı vatandaşların olumsuz hava şartlarına rağmen soluna sığmayacak şekilde katılım göstermesi Milliyetçi Hareket Partisi’nin Konyaaltı Belediye Başkanlığı ve Meclis üyeliklerinin tamamında çok iddalı olduğunu ortaya koydu. Başarılı çalışmaları bölge halkı tarafından takdir edilen Mehmet Ali Palabıyık başkanlığındaki Milliyetçi Hareket Partisi Konyaaltı İlçe Teşkilatı Konyaaltı halkı ile iç içe olan ve halk tarafından samimi bulunan bir yapıya sahip olduğunu bir kez daha ispatlaöış oldu.

 Ayrıca toplantı salonunda Antalya Ülkü Ocaklarının çıkarmış olduğu ‘’DOLUNAY’’ Gaztesinin tanıtım ve abonelik sıtandı açıldı.

 

 Toplantıda söz alan Konyaaltında yaşayan vatandaşlar Konyaaltının sorunlarıyla yakından ilgilenen MHP Konyaaltı İlçe Teşkilatının çalışmalarından memnun olduklarını istişare toplantısıyla kendilerinin görüş,öneri ve şikayetlerine yer verilmesinden memnun olduklarını dile getirdiler.

 Palabıyık; istişare ile ilgili bölgedeki Muhtarlara, Esnaflara, Taksi duraklarına, Site yönetimlerine ve üyelerine davetiye dağıtarak  herkezi toplantıya davet ettiklerini, yoğun katılımdan dolayıda çok memnun olduklarını ve 2014 yılı mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Konyaaltında %100 iktidar olacağız dedi.

 Toplantının bundan sonraki kısmı basına kapalı olarak devam etti.

 İşte Palabıyık’ın yapmış olduğu açılış konuşmadan özetler;

 Aziz Dava Arkadaşlarım, Sayın misafirler, hanımefendiler, beyefendiler, Değerli basınımızın güzide temsilcileri, 


Bu anlamlı günde sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu taşıyoruz. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Konyaaltı İlçe Başkalığımızın istişare toplantısına hoş geldiniz şeref verdiniz bizleri gururlardınız. Sağ olun Var olun. 

Değerli Misafirler. 
İlçemizin siyasi faaliyetlerine gelmeden önce kötü gidişin mimarı olan mevcut hükümete de birkaç söz söylemeden geçemeyeceğim. 
Atatürk ve cumhuriyet ilkelerinin, ve milli değerlerimizin istismar edildiği, ülkemizin dahili ve harici bedhahlara peşkeş çekilmeye çalışıldığı, soyuyla, diniyle, diliyle, bayrağıyla, ayrıştırılmaya çalışıldığı bir süreç içindeyiz. Ancak milletimiz ekonomik sıkıntıdan dolayı bu kötü gidişatın farkına varamamaktadır. 

Ülkeye kast etmeye çalışanlara dim dik aslanlar gibi duruş sergileyen ülkesi için canını feda etmekten çekinmeyen askerlerimizi teker teker silivriye gönderip gizli tanık olarak da PKK yandaşlarıyla el sıkışan bir hükümet. 
Üzülerek söylüyorum ki Türk milletinin şehitlerine ve gazilerine verdikleri cüzü bir tazminat var ki, birde bunun 3 katı tazminat verdikleri var. Bir gün sordum yetkili merciindeki yöneticilere, kanınız alıyor mu bu durumu. Sizler için değerli olan kaçakçı sıfatıyla ölenler mi yoksa Vatan için gözünü kırpmadan ve kahramanca canını veren mehmetciklerimizmi. ‘’Bizde haz edemiyoruz’’ diye cevap verdi. Üzülerek söylüyorum ki o yönetici arkadaşa senin derdin düşüncen TÜRKİYEYİ yönetmek değil, yoksula, derman arayana yardım etmek değil, derdiniz çıkarlarınız. 

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM. 
MECLİSTEKİ SİYASİ PARTİLEERE BİR BAKALIM. BDP Yİ HEPİMİZ BİLİYORUZ. 10 YILDIR AKP YİDE ANLADIK. ŞEHİTLERİMİZİ UMURSAMAYAN, ÖLEN PKK LILARA ÜZÜLEN, İMRALI CANİSİYLE NAMAZ KILDIĞINI SÖYLEYİP, ONU ŞİRİNLEŞTİRMEYE VE AK LAMAYA ÇALIŞAN, BENDE DAĞA ÇIKARIM DİYEN BİR ZİHNİYET. BİRDE CHP VARKİ, GENEL AF İSTİYOR, MİLLETVEKİLLERİ TERÖRİSTE TAZİYE ZİYARETİNE GİDİYOR. AKP YE FAİZSİZ KREDİ VERİYOR. SAYIN KILIÇDAROĞLU BU KREDİYİ İŞ BANKASINDAN MI VERİYORSUN. 
BDP li Şerafettin ELÇİN’in cenazesi Ankarada Türk bayrağına sarılarak devlet töreni yapılıyor, Diyarbakırda ise Barzaninin PKK lı bayrağına sarılarak Cizrede defnediliyor. Bölücülüğe bundan daha büyük göz yumma olurmu. 
Ey AKP ve CHP yöneticileri. 1000 yıllık kardeşliğimizin bozulmaya, topraklarımızın parçalanmaya çalışıldığı bu dönemde, hala gerçekleri görmüyorsanız, Ülkücü milliyetçi irade, bu gidişata dur diyecek güçtedir. Aklınıza başınıza toplayınız. 


Gelelim Konyaaltımıza. 

Antalyanın güzide ilçelerinden biri olan ilçemiz, % 80 lik kesimi tarım ve ormanlık arazi, geri kalanıda sosyal çalışma hayatı içinde olan 29 mahalle ve 10 köyü bulunan merkez ilçelerinden birisidir. Göreve geldiğimiz süreç den beridir % 7 civarında aldığımız oy potansiyelimizi en son genel seçimlere kadar planlı ve programlı çalışmalarımız la birlikte % 18 çıkarmış bulunmaktayız. Önümüzdeki yerel seçimde Konyaaltı Belediye Başkanlığını ve Meclis üyeliklerini alacak güçteyiz. 
Bu konuda her türlü fikre ve öneriye de açık olduğumuzu da belirtmek isterim. 
Saygıdeğer hemşerilerim; Bu süreç içinde halkımızın ve İlçemizin sorunlarını bilip de elimizden gelmeyen bazı olumsuz olaylarda olmuştur. Örneğin uğraş vermekten bıkmadığımız Saklıkent’in gülünecek haldeki yolu. Yolun bir kısmı Belediyenin bir kısmı da Turizm Bakanlığının. 10 yıldır dolgusu dahi yapılamamaktaydı. Kayak merkezine çıkmak belli başlı bir sorun haline gelmişti. Nihayet Seçim öncesi belediye, seçim yatırımı olarak herhalde, dolgu yaptı. Çoğunluğu bakanlığa ait olan yoldan bahsediyorum arkadaşlar. Demek ki Antalyamız dan turizm bakanlığımıza hiç katkı gitmiyor ki bu yola hizmet alınamıyoruz. Birde kum çakıl ocakları var ki dillere destan. Ankara da yolunu bulan maden arama ruhsatıyla geliyor. Bilhassa şehir merkezine yakın diye kum çakıl ocakları ile mermer ocakları akın etmektedir. Gündüz dinamit sesi ve tozdan, gece iş makineleri sesinden, bölge yaşanmayacak hale gelmiştir. Bölgede sayılı derecede olan su kaynaklarının da göz göre göre yok olduğu açıktır. Birde bu bölgede benim köylüm varki, bu olumsuz ekonomik şartlarda, başında patlayan dinamitlerin altında, mertçe, gecesini gündüzüne katarcasına çalışarak, ilk derdi dedesinin dedesinden kalma olan, 2B arazisini almaya, daha sonrada karnını doyurmaya çalışmakta. AKP hükümeti gübresine, mazotuna, tohumuna gerekli alım gücünü imkansızlaştırsa da, hatta aldığı nefese dahi göz dikmişken, arazilerini almaya, evlatlarımızı okutmaya çaba göstermektedirler. Buradan soruyorum 2B konusunda asıl amaç nedir. Bağcıyı dövmek mi yoksa üzüm yemek mi. Herhalde yabancıya arsa satışı oranı artınca asıl neden anlaşılıyor. İsrail’in Filistin topraklarına yerleştiği gibi topraklarımızı satışa çıkartacaksınız, benim köylüm alamayacak, sizde planlarınızı gerçekleştireceksiniz. Bizce ekonomisi çok kötü olan orman köylümüze bu yerler 10 yıl faizsiz eşit taksit imkanı ile, makul fiyatla verilmelidir. Ama derdiniz köylüye toprak edindirmek değil ki bu tekliflere yanaşasınız. Derdiniz yabancılara toprak edindirmek. 
1999 yılından beridir görev yapan belediye başkanları ve üyeleri, gerekli imar çalışmasını yapmayarak, Batı çevre yolunu açmadılar. 

Değerli misafirlerimiz. 
Ekonomik verilerle Türkiye’nin gidişatının da şekillenişine değinmek istiyorum ki tablo içler acısı bir halde; 
Mazot 2002 yılında 1,30 iken şu an 4,30 TL. olmuş 
Benzin 2002 yılında 1,66 iken günümüzde 4,60 TL. 
Tüketici kredisi 1,655,000 iken şuan 13,600,000 kişi olmuş 
Dış ticaret açığı 15,5 milyar $ iken şuan 87,1 milyar$ 
Kişi başı kamu borcu ise 3,676 tl iken sayelerinde 7,833 tl olmuş 
İç borç 149,9 milyar iken 387,7 milyar olmuş 
Toplam kamu borcu 242,7 milyar ken 530,5 milyar olmuş 
her şeyi boşverinki 
Türkiyenin 10 karanlık yılında ekmeğin kilosu 1,03 ken olmuş bugün 3,33 Türk lirası. 
Kulağa küpe edilecek bir söz vardır ayağını yorganına göre uzatmak diye AKP bırakın yorganı altındaki döşeği dahi satmış. 
Halkımızın 30 senelik hayatı borçla ipotek altına alınmış vaziyette olduğu kesindir. 30 yıl sonra tarih kitaplarında ne yazacak biliyormusunuz. M.H.P tek başına dim dik bir duruş sergiledi tek başına avazının çıktığınca bağırdı bu ülkeyi sattırmamak için elinden geleni yaptı. Ama buna vesile olanlar tarihe kara bir leke olarak geçecektir. 
Değerli ülküdaşlarım, aziz misafirlerimiz bu istişare toplantısında ve sonrasında sizlerin desteğini bekliyoruz. Bizleri yalnız bırakmamanızı önemle rica ediyorum çünkü önümüzdeki süreçte hepinizin değerli fikirlerine ihtiyaç duyacağımız aşikardır. Bu desteğiniz Konyaaltında partimizi iktidara taşıyacak temel taşımız olacaktır. 
Bu duygu ve düşüncelerle tekrar sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Cenabı Allahımın rahmeti bereketi üzerinize olsun. SAĞ OLUN VAR OLUN ….. 
Editör: TE Bilisim