Ümraniye Ülkü Ocakları’ndan Tam Destek! Ümraniye Ülkü Ocakları’ndan Tam Destek!
Programa MHP Ümraniye ilçe başkanı Sedat Özmen, Ümraniye Altınşehir Mahalle Muhtarı Dursun Ali Yıldız, Ümraniye Türk Ocakları Başkanı Av. Faruk Ülker, MHP Ümraniye eski ilçe başkanı Sabri Şenel, ilçe yöneticileri, mahalle yöneticileri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Yapılan kahvaltının ardından konuşmalara geçildi.  Mahalle başkanı Emrullah Bilicioğlu katılımcılara sırasıyla söz verdi.

MAHALLE MUHTARININ OKUL FERYADI
Mahale muhtarı Mahallenin okul sorununu dile getiren mahalle muhtarı yetkililere sitemlerini ileterek 60 kişilik sınıflarda çocukların eğitim görmek zorunda kaldığını bunun çocukların geleceğini tehdit ettiğini yeterli eğitim alamadan yıllarının heba edildiğini ifade etti. Mahallede okul yeri tahsisi yapılmasına rağmen il özel idaresinin konuya yeterli duyarlılığı gösterip bürokratik işlemleri hızlandırmaması sonucu okul yeri işlevsiz çocuklarda okulsuz bir şekilde mağdur olmaktadır. Okulla alakalı alanda arsası olan vatandaşlar mağdur, öğrenciler mağdur, veliler mağdur, muhtar feryad ediyor. Birçok yetkiliye ulaşmasına rağmen problemin çözülmediğini kulak arkası edildiğini beyanla feryadını haykırmıştır. 

TÜRK OCAKLARI ŞUBE BAŞKANI 
Türk ocakları ümraniye şube başkanı Faruk Ülker kısa bir selamlama konuşması yaparak ülkenin içerisinde bulunduğu tehlikelere dikkat çekerek uyanık olunmasını, Türk milletinin birlik ve bütünlüğünün gözümüzün nuru gibi korunması gerektiğini her alanda ki teklik esasının korunmasının şart olduğunu ısrarla vurgulamıştır. 

ESKİ İLÇE BAŞKANI SABRİ ŞENEL "MİLLETİN PARÇASIYIZ"
Eski ilçe başkanı Sabri Şenel'de kahvaltıyı düzenleyen mahalle yönetimine teşekkür ederek böyle faaliyetlerin daha fazla sıklıkta yapılmasını, halka inilmesini kucaklanılmasını ve ülkenin gidişatına taraf yapılmısını ifade etti. Dönem öğüt, nasihat, telkin ve irşat zamanıdır. Bugün milletçe çektiğimiz sıkıntılara milletin mutlaka bizimle aynı frekansta, hassasiyette olunacak bir süreci var etmek sürdürmek zorundayız. Çünkü biz milletin parçasıyız millet biziz, biz milletiz.

MHP ÜMRANİYE İLÇE BAŞKANI SEDAT ÖZMEN "MİLLET İMRALI SÜRECİNİ ONAYLAMIYOR"
MHP Ümraniye ilçe başkanı Sedat Özmen bu faaliyetleri sürdürmeye devam edeceklerini haftaya ümraniye muhtarlarıyla bölge milletvekillerini bir araya getireceğini ifade etmiştir. Birlik bütünlük içerisinde yoğun bir şekilde hedefe kilitlendiklerini Türk milletini uyarma, ona gerçekleri anlatma konusunda gerekli gayreti gösterdiklerini ve mesafe aldıklarını Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi MHP'ye ilginin ümraniye'de de tırmandığını milletin bu imralı sürecini onaylamadığını ifade ederek vatandaşları ülkenin geleceğine sahip çıkmaya davet etti.
Editör: TE Bilisim