BU HİZMETLERİ TARİH YAZACAK! BU HİZMETLERİ TARİH YAZACAK!
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt’u ziyaret etti.

Ziyarette, terör örgütü elebaşı Öcalan’la yapılan pazarlıkları hatırlatan İzgioğlu, "Demokratik rejimlerde hükümetler sorunları çözmek için kurulurlar. Milletin verdiği iktidar yetkisini katiller ile paylaşmak millete ihanettir. Yönettiği kanlı örgüt dağılma noktasına gelmiş, terör sıfırlanmışken, şimdi O’na, bitmiş örgütünü yeniden yönetme gücü kazandırmak, bu güç üzerinden Türkiye Cumhuriyeti’ni aciz göstermek kabul edilecek bir durum değildir. Bu kirli ilişki, Cenab-ı Allah nazarında peygamberlikten sonra en büyük mertebeye sahip olan şehitlerimize de ihanettir ve bunun affı da mümkün değildir." ifadesini kullandı.

Bu süreçte terör örgütü ile kirli ilişkiyi masum gibi göstermek için medya üzerinden propaganda rüzgarları estirildiğini savunan İzgioğlu, şöyle devam etti: "Ne yazık ki bazıları bu oyuna alet oluyor. Şehit Aileleri Malülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği dik duruş gösterdi. Yüreği yanık acılı ailelere tercüman oldunuz. Yapılan bir ankete göre, halkın yüzde 79’u İmralı pazarlığına karşı. Yüreği olan referandum yapar ve millete sorar. 30 bin insan hayatını kaybetmiş, ülkenin rakamla ifade edilemeyecek kadar büyük maddi kayıpları söz konuştu."

Şehit Aileleri Malülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kunt ise İmralı ile pazarlık sürecine alkış tutanları kınadığını söyledi.
Editör: TE Bilisim