Kanal 58’de Esra Polat’ın sunduğu Gündem Özel programına katılan siyaset bilimci Sabri Şenel, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ezberleri bozan açıklamalarda bulunan Şenel, “Son 20 yıldaki tahribat işgal yıllarında bile yaşanmadı. Böyle kepaze bir düzen yıkılsın, yıkılmalı, yıkılacak, yoksa görevli politikacılar devleti yıkacaklar. Artık Yeter!” dedi.

Sabri Kanal 58 8

Şenel, “Ülkemiz,  kripto ve görevli politikacılarıyla her geçen yıl irtifa kaybediyor. Atalarımız kimsenin dinine diline inancına karışmadan binlerce yıl yüzlerce devlet kurdu yaşattı bugüne getirdi. Anadolu'yu ve Balkanları İslamlaştıran Sarı Saltuk ve Ahmet Yesevi anlayışıdır.  Bugün ise kendi ülkemizde gençler ve hatta büyükler ateist, deist oluyorlar. Neden?

Bakıyorlar ki politikacı hırsız. Bakıyorlar ki politikacısı yolsuzlukta dünya lideri, bakıyorlar ki, politikacısı yandaşı koruyor, akrabalarına öncelik veriyor. Bakıyor ki politikacısı fakirin fukaranın garip gurebanın hakkını korumuyor.  Bakıyor ki partisinin bakanı milletvekili, il başkanı, ilçe başkanı bilumumu yandaş şirket kurup devleti soyuyorlar!

Üç Tarz-I Siyaset... Üç Tarz-I Siyaset...

Bakıyor ki politikacısının 600 dairesi yatı, katı, teknesi, oteli var, Türklere de arsızca zamlı tarife uyguluyorlar. Bakıyor ki alayının kolunda milyonluk Rolex saatler, masasında İstakozlar ama bunlar hacı hoca Müslümanlık satıyorlar... Kim inanır bunlara artık?!

Politikacılar halka güven vermiyor ve devletin temellerini sarsıyor. Son 20 yıldaki tahribat işgal yıllarında bile yaşanmadı. Böyle kepaze bir düzen yıkılsın, yıkılmalı, yıkılacak, yoksa görevli politikacılar devleti yıkacaklar. ARTIK YETER” dedi.

HABERİN İÇERİĞİNE GİT 👉 https://www.youtube.com/watch?v=07_17bWbo9A

Sabri Kanal 58 5

Editör: Kerim Öztürk