BİR KERE DAHA O MALUM İMALAR YAPILIRSA BEYAZ TV'NİN FİŞİ ÇEKİLECEK! BİR KERE DAHA O MALUM İMALAR YAPILIRSA BEYAZ TV'NİN FİŞİ ÇEKİLECEK!
Hepimiz ülkemiz için ciddi kaygılar taşıyoruz. Son günlerde yaşadıklarımız hepimizi derinden etkilemeye devam ediyor. Bu gerginliğimizin anlık rahatlamalara ihtiyacının olduğu anlaşılıyor.

İşte böyle bir ortamda, çok ciddi gündemimizde anlık olarak küçük bir parantez açıldı.

Sosyal medyada yapılan bir paylaşım, herkesi çok güldürdü.

Fenerbahçeli futbolcu Emenike'nin, önceki gece 2 gol atması ve büyük umutlarla alınan Fernandao'nun çok kötü bir performans göstermesini ülke gündemi ile birleştiren paylaşımda;  Emenike'nin fotoşopla bir generale benzetildiği resmin altında şunlar yazılıydı:

Emenike : "Gaflet, delalet, hatta hıyanet içinde bulunan Fernandao görevini yapamaz hale gelmiştir. Gol pozisyonlarının azalması, hat-tricklerin tekrar temini ve tesisi; bozulan forvet hattının yeniden hakim kılınması maksadıyla forvet hattına el konulmuştur."


Bu paylaşımla gülüp, sonra ülke meseleleri için kafa yormaya devam edeceğiz. Haberalp olarak, yapanların ellerine sağlık diyor ve çok gergin olan ortamda onların var oluşlarına duyduğumuz saygıyı ifade etmek istiyoruz.

(Haberalp)



Editör: TE Bilisim