1- Hiçbir uluslararası sözleşme geçerli olmayacaktır.

2- Hiçbir “Batılı Kavram” anlamını ifade etmeyecektir.

3- Hiçbir uluslararası yapıya meşru olmayacaktır.

4- Hiçbir Batılı “barış girişimi” kabul edilmeyecektir.

5- Hiçbir Batılı asker, bu topraklarda istenmeyecektir.

6- Gelecek hiçbir plan, Batı ile düşünülmeyecek.

Türkiye’ye bu donu kim biçiyor? Türkiye’ye bu donu kim biçiyor?

7- “Uluslararası çapta” dedikleri ABD, İsrail, İngiltere üçlüsü , küresel terörizm mimarları olarak çalıştırılıyor , coğrafya için en büyük tehdidi kabul ediyor.

8- ABD, İsrail ve İngiltere'nin her döneminde, teklifine düşmanca karşılanacaktır.

9- Batılı askeri varlıklar vatanlarımızdan çıkarılmadan hiçbir ülke, hiçbir millet özgür olmayacaktır .

10- Yüzlerce yıldır devam eden Batılı istila ya, Soğuk Savaş'tan sonra korkunç bir hal alan Batı'nın “Müslüman Soykırımı” planı ve saldırılarına karşı mücadele, er ya da geç, bölgesel bir dalgaya dönüşmek .

11- Bugün İsrail'in soykırım yaptığı her yerde ABD ve Avrupa'da soykırım yapmaktadır . Bu onların planıdır. Coğrafya değişiklikleri “harita parçalanması” için yeni bir saldırı patlaması başladı.

12- İsrail ve ABD, bütün ülkelerin sınırları zordur. Her ülke tehdidi altındadır. Bu asla Gazze ile, Lübnan'la sınırlı değildir. Coğrafyanın tamamı yeni bir beyinle hareket ettirmek zorundadır.

13- Türkiye; Batılı ittifakların içinde olmasına rağmen, yine Batı tarafından, doğrudan ve açıkça tehdit edilmektedir. Irak ve Suriye'nin kuzeyinde, Doğu Akdeniz'den, Ege'den tehdit ediliyor. Rum Kesimi'ne yapılan yeni askeri yığınak, Ege adalarında kurulan askeri üsler, Türkiye Cephesi açıktır.

14- Bu hazırlıklar tamamlandığında, coğrafya koşulları olgunlaştığında Türkiye'ye açık saldırı başlayacak. Bunun için önce Lübnan/Suriye hattı dağıtılacak , Suriye'deki PKK terör ordusu hazır hale getirilecek , Karadeniz'de bir kriz çıkarmak için bittiler yapılacak, Ege'de “kaza” lar olacak.

15- Türkiye, adım adım Anadolu'ya yaklaşan bu tehditle, uzaklarda karşılamakla yükümlü. Çok acil Suriye'deki PKK/YPG varlığı temizlenmeli, Karadeniz'de Türk-Rus çatışmasına izin verilmemeli, Rum Kesimi parçalara ayrılmalı , Doğu Akdeniz'e yoğun yığınak yapılmalı, Ege'de askeri hareketlilik tehdidi yaratan bir hale taşınmalı.

16- Türkiye; saldırıları beklemeden hareket etmemeli Mümkün olan en kısa sürede nükleer hedefe ulaşmalı , savunma yatırımlarını ve hazırlıklarını yıldırım hızıyla yürütmeli. Lübnan'da, Golan'da, karada ve denizlerde direnç dirençleri oluşuyor.

17- Batı şunu diyor: Türkiye çökerse bütün coğrafya çöker. Böylece Türkiye kuşatılıp, diz çöktürülmeli , iç ve dış etkenlerden arındırılmalıdır. Kontrol onayı alınmalı. Bunlar yapılamazsa açıktan vurulmalı, küçültülmeli

18- Bugün İsrail üzerinden görülen şeyler, Batılı istiladır. Ve asla birkaç ülke ile sınırlı değildir . Coğrafya düzenlemesi bir planlama ve uygulamadır . Türkiye, Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra ikinci kez coğrafyanın parçalanmasının karşısında durmalı.

19- Aksi takdirde, onun dairesinin infazı anlamına gelecek, Anadolu asla tek parça kalamayacak !

20- Türkiye, yönetimler aklını harekete geçirmeli, coğrafya okumasını ve gelecek hazırlığını buna göre yapmalı. Şu anda unutulmamalı: Türkiye coğrafyasıdır!

İbrahim KARAGÜL

Editör: Kerim Öztürk