Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Dün gece saatlerinde aniden kalbinin durması sonucunda Beşiktaş, Ulus’ta bir özel bir hastanede tedavi altına alınan 85 yaşındaki sanatçı tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ölümüyle sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğan Cüneyt Arkın'ın cenaze programı da belli oldu.

ABD/İsrail-İran savaşı ve Türkiye ABD/İsrail-İran savaşı ve Türkiye

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Arkın'ın vefat ettiği hastaneden yapılan açıklamada, "Türk sinemasının değerli oyuncusu Sayın Cüneyt Arkın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği Liv Hospital'da bütün yeniden canlandırma çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Cüneyt Arkın'ın ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz."

Türk sinemasına damga vuran Cüneyt Arkın yüzlerce filmde rol aldı.

Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti

PERŞEMBE GÜNÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın cenaze programı belli oldu. Arkın'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

ÇOK ACI KAYBIMIZ

Merhume Hacı Halise Cüreklibatır ve Merhum Hacı Yakup Cüreklibatır’ ın değerli oğlu Murat, Kaan ve Filiz’ in sevgili babaları Deniz ve Aslı’nın kayınpederi Cemre, Polat, Tara, Arkın, Zeynep, Defne ve Sarp’ın dedeleri Betül Cüreklibatır'ın kıymetli eşi Türk Sanat Dünyasının Duayeni kıymetlimiz CÜNEYT ARKIN’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Son Dakika: Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti

Türk sinemasının ölümsüz ismi Cüneyt Arkın'ı 85 yaşında kaybettik. Tarihi filmleri ile Türk milletinde milli duygu ve ruhu uyandıran Cüneyt Arkın, Cumhuriyet değerlerine bağlı büyük bir vatanseverdi. Ömrünün son yıllarında okullarımızda verdiği konferanslarla gençlerimizi  uyuşturucuya karşı uyaran bir eğitimciydi. Ailesinin, sanat dünyasının ve Türk milletinin başı sağolsun. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

haberalp.com

Editör: Kerim Öztürk