Sosyal medyada hesabı bulunan David Rene De Rothschild isimli kişi önce bana bir arkadaşlık gönderiyor. Arkadaşlığını kabul ettim. Arkasından bana aşağıdaki daveti yapıyor:

KİŞİSEL DAVET

Heybeliada Ruhban Okulu açılacak mı? | Bartholomeos: “Talimat Erdoğan’dan geldi, iyimserim” Heybeliada Ruhban Okulu açılacak mı? | Bartholomeos: “Talimat Erdoğan’dan geldi, iyimserim”

Sevgili, İlluminati büyük locası sizi Gezegendeki dünyanın en güçlü, etkili, zengin ve sonsuz düzenine üye olarak davet etmekten mutluluk duyuyor. İnsan türünün bir bütün olarak iyileştirilmesi ve ilerlemesi için kendi zenginliğiniz, başarınız, refahınız, zamansız bilgeliğiniz ve bilginiz için kanalize edilmeyi gerektiren bir potansiyele sahipsiniz. Sizi asil organizasyonumuzun bir üyesi olarak görmek bizim ve dünyanın geri kalanı için bir onur olacaktır. 

Büyüklük, kim olduğunuzla değil, kim olabileceğinize inandığınızla ilgilidir.

Saygılarımla. (David René De Rothschild)

Nazik davetiniz için çok teşekkür ederiz. Bilgi ve bilgelik noktasında potansiyel özelliğimize vurgu yapmanızı bir iltifat olarak kabul ediyorum. 

Gençlik yıllarımdan itibaren günümüze kadar devam eden süreçte varlığını Müslüman Türk milletinin varlık ve beka davasına vakfetmiş bir insan olarak İllüminati Büyük Locasına üye olma noktasında yaptığınız davetle ilgili söyleyeceklerim şunlardır:

Tevrat ve diğer Yahudi kaynaklarından öğrendiğimize göre Yahudiler kendilerini dünyanın en üstün ırkı, bir başka ifadeyle dünyanın efendisi, diğer milletleri onların kölesi olarak kabul ederler. 

Mason locaları, Lions ve Rotary kulüpleri beynelmilel Yahudiliğin diğer ülkelerin içlerinde dünya hakimiyetini tesis etmek üzere faaliyet yürüten ileri karakollarıdır. Bu kuruluşlar diğer milletleri köleleştirmek amacıyla beynelmilel Yahudiliğin dünya hakimiyetini kurma hedefleri doğrultusunda faaliyet yürütürler. Kısaca ve tekrar ifade edersek bu hareketler; bulundukları ülkelerin hedefleri doğrultusunda değil, beynelmilel Yahudiliğin amaçları doğrultusunda faaliyet yürütürler.

Bu teşkilatlar geçmişte Bosna Hersek'te insanlar doğranarak katledilirken bunlara engel olmak üzere hiçbir faaliyet yürütmediler. Çin, Doğu Türkistan Türklerini doğrarken hiçbir tepki göstermediler. Günümüzde İsrail, Filistin'de çoluk-çocuk, kadın, ihtiyar demeden sıradan insanları doğrarken işlenen bu canavarca zulme destek vermektedirler.

Böyle bir davete Müslüman Türk milletinin bir evladı olarak evet demeyi kendime, insanlığa, dinime, ondan sonra da devletime ve milletime ihanet olarak kabul ederim.

Yaşasın asırlarca adaleti ile cihana hükmeden büyük Türk milleti! Bizim için en büyük seref, bu milletin mensubu olmaktır. İnanıyoruz ki bu büyük millet dünyaya tekrar hakim olacak ve zulme son verecektir. Herkes bilsin ki bizim çalışmamız bu doğrultudadır ve ölene kadar da bu doğrultuda olmaya devam edecektir.

Bu sağlam bakış açısını bana veren Yüce Rabbimize hamd ederek yaptığınız teklifi can-ı gönülden reddediyorum.

NURETTİN DURSUN
Hayatını hiçbir beklenti içerisine girmeden Müslüman Türk milletinin varlık ve beka davasına vakfetmiş fikir ve düşünce adamı.

Editör: Kerim Öztürk