Siz hiç melek gördünüzmü!!! Ben gördüm hemde yaşadım... Melek oldukları gunude gördüm nasıl bir anda dünyadan gittiklerinide... kokuları bile her zaman burnumda , hala her anıları aklımda , sesleri kulağımda , bakışları gözlerimin önünde!!!

Nasıl bukadar zaman geçsede hala dün gibi hatırlıyorum bilmiyorum hergün bir özlem artarmı bunuda bilmiyorum herşeyde aranırlarmı bunuda bilmiyorum , iyi gunde kotu gunde hep yanimda aramak nasil birsey hic bilmiyorum. Zaman herseyin ilaci derler normalde ama bunun ilacı degil demekki. Bu tarih neden bukadar hizli geliyor neden kafamda bu tarihten nefret ediyorum neden bu tarihte icimden iyi hicbirsey gelmiyor anlamiyorum. Malesef gene bu tarih geldi gene bu tarihe kadar icimde neler oldu anlatmak zorunda hissettim. Bu hissettiklerimi hep onlarin gordugunu duydugunu saniyor gibiyim.

İntikam veya affetmek İntikam veya affetmek

Dışarıdan hersey super farkli bir dunya hareketli bir hayat savasan bir adam guzel yasam heep boyle ama en diplerdekiler bunlar işte hasret , ozlem , yasanmayan bir cocukluk , kayıp bir aile !!! keske boyle olmasaydi ama malesef giden geri gelmiyor bu sahte dunyada. ölmekten bile korkmamamin bir sebebi var oradada sevdiklerimin oldugu onlari bes dakika gorebilmek icin bile neler vermezdim. Neyse bu boyle uzar gider gunlerce yazabilecegim cok sey var. Bir hayati yazsaydim gercekten roman olurdu buna eminim. Canim annem canim kardesim sizi ozlemle hasretle aniyor ve tum dualarimi size gonderiyorum.

#çınarcık #yalova #17ağustos1999 #17ağustosdepremi #unutmadık Kaan Kaynar

Editör: Kerim Öztürk