Ümit Özdağ, Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin formülünü açıkladı Ümit Özdağ, Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin formülünü açıkladı

Dünyada keşfedilmiş ve keşfedilecek en büyük/güçlü silah ölümü göze almış insandır, Orta Doğu Müslümanları bu silahı adam gibi KULLANIRLARSA önlerinde duracak hiçbir düşman olamaz. Bütün mesele karargahın akıllı olması ve bilerek bilmeyerek düşmana çalışmamasıdır.

*********

Hizbullah’a tavsiyem odur ki, İsrail’le mücadelede başarılı ve etkili olmak istiyorsanız, hava/füze taarruzlarından vaz geçin, kara harekâtı planlayıp piyade savaşına çekin siyonistleri…Zafer daima piyadenin süngüsünün ucundadır ve yahudilerin en korktuğu şey piyade savaşıdır.

Hizbullah karadan İsrail’e girse bir kaç saat sonra karşısında sadece ABD kalır.

*********

İnsan hakları beyannamesi dahil tüm uluslararası hukuk metinleri Yahudi menfaatlerini korumak amacıyla yapılmıştır, hiçbir güç o hukuk sistemlerini Yahudi zülmü ve yayılmacılığına karşı kullanamaz. Dünyaya hakim olan sömürü sistemi buna izin vermez. Çare şuurlanmak, çok çalışmak, çok üretmek, adaletle bölüşüp tasarrufla kullanmak, zengin ve şuurlu olmaktır.

*********

Dünyanın yedi harikasından biri olan Taç Mahal’in, Hindistanı yöneten Türk hanedan Babürlerden Şah Cihan’ın eşi Mümtaz Mahal’in ondördüncü çocuğunu doğururken ölmesi üzerine yaptırılan, Türk-İslâm mimarisinin zirvelerinden bir abide/türbe olduğunu, Türk gençliği ne kadar biliyor.

*********

İngiltere, 1850 li yıllarda Hindistanı işgal ettiği zaman orada mevcut olan devletin “Hindistan Türk İmparatorluğu” adıyla Türk hanedan tarafından yönetildiğini bugünkü Türkiye üniversitelerinden mezun aydınların yüzde kaçı bilir acaba?

*********

Neden Libyadayız? Neden Somalideyiz? Neden Gazze bizi bu kadar ilgilendiriyor? Neden Kerkük teyiz? Neden Halepteyiz? Kızıldenizdeki Sorokin adasında ne işimiz var? diyenler er veya geç dünyaya doğru bakmayı öğrenirse-ki öğrenmeli- bu cehalet kokan sorulara gerek kalmayacaktır.

*********

Bütün bu gerçeklerin üzerinde tabiiki ruhumuzu besleyen köklerimiz ve “Türk cihan hakimiyeti” mefkuremizin yüklediği cihana adaleti hakim kılma idealimiz ve ulvi görevimiz vardır. İnanıyoruz ki Allah bize/Türk milletine, tüm mazlum milletlere adalet götürme vazifesi vermiştir.

*********

Günümüz savaşlarının en önemli cepheleri ekonomik mevzilerden oluşmaktadır.Siyonist istilâ harekâtı gücünün büyük kısmını dünya ticaretinden aldığı payla sağlamaktadır.Her temiz insan hemen parasının nerelere/kimlere gittiğini kontrol etmeli, siyonizme akan nehirler kesilmelidir.

*********

Bir sivrisinek neslini bile ortadan kaldıramayan insanoğlu, birbirini yok etme kompleksinden kurtulsun artık.

*********

Mevlâm bu dünyada hiç kimseyi değil namerde merde bile muhtaç etmesin inşallah.

*********

Kasıtlı esen propaganda rüzgârları ve karargâh nöbetindeki arkadaşların hataları birleşerek ülkücü camiayı giderek Türkiye gündeminden uzaklaştırmakta, Türk cihan hakimiyeti mefkûresi yolunda şerefli yürüyüşümüzü yavaşlatmaktadır. Benim çağrım sevgiyle kuşatılmış akl-ı selimedir.

*********

Her ne sebeple olursa olsun zamanın şartları gereği biz 75 senedir bu siyonist yapının arkasına takılmış, milli kimliğimizi aşındırmış, nesillerimizi “dünya vatandaşı” olarak evirip o yapının hizmetine sunmuşuz… Artık uyanmak, titreyip kendimize dönmek, çok çalışmak zamanıdır.

Hasan KÜLÜNK - 8.8.2024

Editör: Kerim Öztürk