GÜNCEL

Tarih Türkü çağırıyor. Milliyetçilerin zor sınavı!

Tarih Türkü çağırıyor. Milliyetçilerin zor sınavı!

DÜŞÜNCE.!!!

Bize göre tarih ne dinlerin nede sınıfların mücadelesi değildir, amansız bir milletler mücadelesidir ve milletler bu mücadeleyi milli kimlikleri ve milli kültür unsurlarının tümüyle birlikte yaparlar..
Milli kültürün içinde milli şuur, milli Ülkü, dil, din, devlet, vatan, gelenek, görenek, sanat, mimari, estetik,  tarih şuuru ve millete ait pek çok kıymet hükümleri yer alır..
Türk Milleti de bu amansız ve büyük milletler mücadelesinin başat milletlerinden birisi belki de en önemlisidir, zira kadim tarihi, zengin kültürü ve medeniyet kurabilme potansiyeli bulunan ender ve âsil bir millettir..
Türk Milleti amansız ve büyük milletler mücadelesinin diğer unsurları tarafından sürekli olarak oyun dışında tutulmak arzusu ve isteği ile karşı karşıya kalmıştır ancak, Türk Milleti bir yolunu bularak tarihsel kökleri ve derinliği bulunan bu emellerini de her zaman sahiplerinin kursağında bırakmayı ve heveslerini kırmayı da her dâim başarmıştır..
Milletler tarihi oluştururken sürekli olarak orduları ile savaşmışlar ama savaş meydanlarinda milletlerin sadece orduları değil milli kültürleri de savaşmıştır, cesâret, dirâyet, akıl, zekâ, kâbiliyet, merhâmet, adâlet ve mutlaka ahlâk savaş meydanında ki kültürel unsurların kıyasıya vuruştukları milli ve insani hâsletlerden önemli görülenlerden sadece bir kaç tanesidir..
Bugün de bu amansız mücadele tüm hızıyla sürüyor ve Türk Milleti oldukça yoğun bir biçimde mücadelenin diğer taraflarınca oyun dışına itilmeye çalışılıyor bunu görebiliyoruz ve Türk Milliyetçileri olarakta bu niyet ve arzunun boşa çıkarılması için üzerimize düşen görevi layıkıyla da yerine getirmeye çabalıyoruz..
Eksiklerimiz, kusurlarımız ve hatalarımız yoktur diyemeyiz ancak milletler mücadelesinin dominant unsuru bir millet olarak bu kesintisiz mücadeleden aslâ kopmayacağız, ısrarla ve inatla bu mücadelenin içinde olmaya ve medeniyet kurabilme potansiyelimizi de bütün insanlığa göstermeye azimli ve kararlıyız, muhakkak da başaracağız..

ESENLİKLER DİLİYORUM.!!!
Bekir Gül