TÜRKMENLERİ SAVUNAMAYAN TÜRKİYEYİ SAVUNABİLİR Mİ?
Türkmenler Irak'a sığmıyor mu? Bu alçak tabloyu Türk'men komşusuna layık gören bölge insanı "Ne doğrarsan çanağına o gelir kaşığına" atasözü gereği,rüzgar eken fırtına biçecektir.
O bölgedeki kanlı katiller ve onların ağa babaları cehennem olur giderler ama yapanlar yaptığından bir gün mutlaka utanır.
Elin atına biner erken iner ABD AB haçlı siyonist atıyla saadet sürenler bir gün acı bedellerle irkilirler ama son pişmanlık fayda vermez.
Kendi komşusuna sahip çıkmayan Oradaki Kürt,Arap,vb ahali yarın aynı mezalim başına geldiğinde yapacak hiç bir şeyi kalmaz.
Müstevliler ve onların işbirlikçileri mutlaka kaybedecektir.
Oralarda yaşayanlar mutlaka o toprakların, iklimin gerçek sahibi olarak, ebediyete kadar vatanlarında yaşayacaklardır. Türkmen'in derdi ile dertlenmeyen herkes, sel önünden odun kaçıran, yangına körükle gidenler, rezil olacak kaybedecek cehennemin dibine gideceklerdir.
Kan gölünün, katliamın gerçek mağdurları Irak Türkleridir.
Biz millet ve devlet olarak mazlum olan tüm halkları asırlarca canımız kardeşimiz bildik ekmeğimizi birlikte paylaştık. Saddam zulmünden kaçanlara bağrımızı hanemizi açtık ama bugün orada Türkmen kardeşlerimiz sanki bölgeye sığdırılamıyor.
İnsanlıktan nasibini alamayan hasta ruhlu din kisveli dinle alakası olmayan zalim alçaklar eliyle bölge kan gölüne çevrildi.
Akan kan Türkmen kanıdır! Akan kan Müslüman kanıdır! Akan kan insanlık kanıdır! insanlık vicdanı bu kadar mı taşlaşmıştır?
İnsanlık vicdanı bu kadar kararmış mıdır?
Gardaşlarımızın diyarını kan gölüne çeviren onları katledenlerle hesabımız millet adına ümmet adına insanlık adanı asla kapanmayacaktır.
Oraları kan gölüne çeviren zalimler tarih önünde insanlık önünde sınavdadır.
Akan göz yaşlarının çekilen çilenin dökülen kanın hesabını ilgili herkes mutlaka verecektir.
Mazlumların sığınağı bu toprakların insanları, zalimlerin zulmüne şahitlik etmiş, onlardan Allah için hesap sormuş, Türk milletinin hafızası kayıt yapıyor.
O hesap sorma günü yaklaşıyor belki yarın belki yarından da yakın olan o günde önce mazlumlara sonra Allah'a hesap vereceklerdir.
Çünkü mazlumla Allah arasında tüm perdeler kalkar onun hesabı çetindir.
Asıl kahreden hesap sorması gerekenlerin sessizliği,sağırlığı,körlüğü dilsizliği çıldırtıyor.
Türkmenleri asıl öldüren bu milletin ilgisizliğidir.
Türkmen kardeşimi huzura kavuşturmayan onun derdi ile dertlenmeyen AKP hesaba çekilmelidir.
Çünkü millet ve ümmet coğrafyamız Çanakkale de ve kurtuluş savaşında bizimle birliktedir.
Türkmenleri savunamayan Türkiye'yi savunamaz.