1-Erzurum Vakası: Hamile kadınların karnını yarıp çocuklarını alıp süngüye taktılar...

Hdplilerin de bunlarla yüzleşebilmesi ümidiyle...!

2-Osmanlı'yı Yunanlar ve Ermeniler yönetiyordu dediğimizde öfke krizine girenlere arz ediyoruz..!

3-Gürültü, patırtının ortasında sükûnetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun! Bağışla ve UNUT!

4-Türkler cephelerde, Türkler Yemen'de, Türkler Fizan'da ölüp yok olurken, Yunanlılar, Ermeniler Marmara Denizi'nin kenarındaki köşklerde, Boğaz'daki yalılarda keyif sürüyordu ama yetmedi bu onlara...!

5-Ermeni yalanlarını ilk çürüten Prof. Dr. Bernard Lewis idi. Levis; İslam Tarihi ve İslam-Batı ilişkisi hakkında uzmanlaşmıştır. Ortadoğu hakkında uzmanlaşmıştı, Batılı uzmanlar arasında en çok okunanda Levis' tir. İşte Dünya'ya verdiği o büyük ders.

Özgür Özel Yanlış Düşünüyorsunuz, Kutsal Olan Arapça Değil, Dinimizdir Özgür Özel Yanlış Düşünüyorsunuz, Kutsal Olan Arapça Değil, Dinimizdir

6-İşte Osmanlı'yı o dönem yöneten "AS KADRO" ! Bu kadronun kendi kendilerine soykırım yaptırdığına inanmamızı bekliyorlar..! Aklın olmayacakta inanacaksın..!

7- “Soykırım” yapacak devlet, her gittikleri yerde Ermenilere nüfus kağıdı çıkarır mı?... Savaş bitiminden sonra 18 Aralık 1918'de, Osmanlı tarafından çıkarılan geri dönüş kararnamesiyle Ermeniler evlerine döndü… Böyle “soykırım” olur mu?

8-Ermeni ve Tehciri üzerine çok sayıda önemli kitabı olan Prof dr Kemal Çiçek, karanlıkta kalan belgeleri bir bir çıkartıyor ortaya. Varolsun.

Editör: Kerim Öztürk